Loading
GSS Media

Vesti

Davor Dragičević na saslušanju u Tužilaštvu u Banjaluci

Otac tragično stradalog Davida će u toku dana biti ispitan, a tužilac će doneti odluku da li će mu biti predložen pritvor. Davor Dragičević, otac tragično stradalog Davida, doveden je jutros u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, gde će ga ispitati tužilac.

 

 

Dragičević, koji je juče uhapšen, uzvikivao je “Pravda za Davida” prilikom uvodenja u zgradu tužilaštva. On će u toku dana biti ispitan, a tužilac će doneti odluku da li će mu biti predložen pritvor, prenosi RTRS. U tužilaštvo je stigao i advokat Dragičevića, Dragan Tolimir. Jučerašnje privođenje Dragičevića zbog odbijanja da primi poziv za saslušanje zbog narušavanja bezbednosti, izazvalo je proteste građana koji su se na Trgu Krajina u Banjaluci sukobili sa policijom, a među njima ima i povređenih.

Pored Dragičevića privedeni su i njegova bivša supruga Suzana Radanović, lider PDP-a Branislav Borenović, narodni poslanik Draško Stanivuković i bivši poslanik Adamu Šukalo. Radanović, Borenović i Šukalo su pušteni iz pritvora, a zadržani su Stanivuković i Dragičević. Advokat Dragičevića, Ifet Feraget, rekao je sinoć da ima informacije da će Okružno tužilaštvo Banjaluka zatražiti jednomesečni pritvor za Dragičevića.

 

Izvor: NOVOSTI.rs

Bosna i Hercegovina:

Crna Gora:

Hrvatska:

Region:

Srbija:

Svet:

Uncategorized: