Loading
GSS Media

Vesti

JEDNA OD NAJLJEPŠIH POSVETA POKOJNOM TOŠI PROESKOM Premijera mjuzikla u njegovu čast: Zabranjena ljubav makedonskog Romea i Julije očarala publiku

U Skoplju je u Makedonskoj Operi i Baletu održana premijera mjuzikla ‘Tajno moja’, posvećenog preminulom pjevaču Toši Proeskom. Mjuzikl je nazvan po njegovom hitu iz 2000. godine, izdanom na albumu ‘Sinot božji’, a baziran je na brojnim Tošinim pjesmama.

 

 

Za glavnu ulogu na velikoj je audiciji odabrana mlada pjevačica Antonia Gigovska, prošlogodišnja superfinalisica ‘Pinkovih zvezdica’, a glavna muška uloga pripala je Denisu Dimovskom.

Mjuzikl ‘Tajno moja’ donosi ljubavnu priču mladog para čija ljubav nije upitna, no razlike među njima će je poljuljati. Radnja je smještena u suvremeno doba, a glavne likove na stranicama MOB-a nazivaju ‘makedonskim Romeom i Julijom’. Ovaj mjuzikl pokušat će odgovoriti na pitanje mogu li ljubav i glazba spasiti svijet.

‘Tajno moja’ nastao je u produkciji Fondacije Toše Proeski i Makedonske Opere i Baleta povodom desete obljetnice smrti omiljenog pjevača.

 

Izvor: Jutarnji.hr

Bosna i Hercegovina:

Crna Gora:

Hrvatska:

Region:

Srbija:

Svet:

Uncategorized: