Loading
GSS Media

Vesti

Od danas možete anonimno ocijeniti vašeg poslodavca u Hrvatskoj

WEB PORTAL naposlu.hr je prva hrvatska platforma namijenjena ocjenjivanju zadovoljstva zaposlenika poslodavcem. Želja im je pronaći najbolje hrvatske poslodavce i tako pomoći posloprimcima kod potrage za dobrim radnim mjestom u Hrvatskoj.

 

 

Sadašnji i bivši zaposlenici, studenti te kandidati koji su bili na razgovoru za posao, na platformi imaju mogućnost anonimnog ocjenjivanja poslodavca u kategorijama: radno mjesto, plaća i napredovanje, rukovodstvo, međuljudski odnosi te natječaj. Kako bi sve bilo transparentno, ocjenjeni poslodavci, mogu komentirati vašu ocjenu. Na portalu, se među ostalom, mogu i provjeriti prosječne plaće prema zanimanju u Hrvatskoj.

Osnivač naposlu.hr, Josip Burazer, istaknuo je kako ocjenjivanje unapređuje transparentnost i uvjete na hrvatskom tržištu rada. „Veliki dio života provodimo na poslu, te je bitna stavka koja utječe na kvalitetu našeg života. naposlu.hr će omogućiti korisnicima, naći najbolje poslodavce u Hrvatskoj, te nagraditi dobre poslodavce, koji vode brigu o svojim zaposlenicima. Smatramo da naš proizvod može pomoći u poboljšanju radnih uvjeta u Hrvatskoj, jer će poslodavci sa lošim radnim uvjetima, teško zaposliti kvalitetnog zaposlenika. Poslodavci s lošim ocjenama, na platformi mogu vidjeti koje uvjete moraju popraviti, ukoliko žele zadržati zaposlenike. Naša prva analiza ocjena, pokazala je zbog kojeg razloga posloprimci najčešće napuštaju poslodavca, a to je, jer ih se ne cijeni, a tek onda zbog plaće. Možda sve tvrtke, ne mogu povećati plaće zbog tržišnih uvjeta, ali radne uvjete mogu. Hrvatski posloprimci više ne moraju trpjeti loše uvjete na poslu, jer im je tržište rada otvoreno po cijeloj Europi.  Mišljenja smo da u Hrvatskoj ima jako puno dobrih poslodavaca, te im je ovo prilika, da preko naše web platforme, to i pokažu ostalim posloprimcima, dok će oni slabijih ocjena, morati nešto mijenjati.“

Ocjene o poslodavcima, te opis radnih uvjeta, su anonimne, besplatne i dostupne svim korisnicima.

 

Izvor: INDEX.hr

 

Bosna i Hercegovina:

Crna Gora:

Hrvatska:

Region:

Srbija:

Svet:

Uncategorized: