Loading
GSS Media

Vesti

NOVAK JE OSVOJIO SVE! Đoković srušio Federera za trofej u Sinsinatiju i ulazak u istoriju!

Novak Đoković je osvojio sve! Naš najbolji teniser je ušao u istoriju, pošto je postao prvi koji je došao do trofeja na svim masters turnirima. To je uspeo zahvaljujući trijumfu nad Rodžerom Federerom u finalu Sinsinatija – 6:4, 6:4!

 

 

Dugo je Novak čekao na ovaj trenutak, čini se i predugo! Ali, nikada nije odustajao od svog sna, koji je bio jasan – Nole je oduvek želeo da uđe u istoriju i postane besmrtan, što je uspeo ove godine! Pet puta je igrao finale i u tim navratima je pokušao da dođe do trofeja, ali uvek je nešto nedostajalo. Ovoga puta nije imalo šta da pođe po zlu! Jednostavno, naš as je bio gladan uspeha, koji nije mogao da izostane. Taj isti Rodžer Federer, sa kojim se borio za trofej, dva puta ga je u Sinsinatiju pobedio u finalu i onemogućio da ranije njegovo ime uđe u istoriju tenisa. Ali, ovoga puta nije imao nikakve šanse.

Nole je od početka duela bio bolji protivnik, videlo se da je rešen da dođe do trofeja i u tome je uspeo. Imao je u drugom setu brejk zaostatka, ali se ni tada nije predavao, preokrenuo je i osvojio je prvi put trofej u Sinsinatiju.

 

Izvor: BLIC.rs

Bosna i Hercegovina:

Crna Gora:

Hrvatska:

Region:

Srbija:

Svet:

Uncategorized: