Loading
GSS Media

Vesti

EKSKLUZIVNO: KAKO ĆE IZGLEDATI SARAJEVSKA PREMIJERA AUDICIJE!

Nakon najave da će se okupiti orginalna postava kultne predstave Audicija i da će nakon 33 godine krenuti na svjetsku turneju mnogi su bili skeptici. Kako okupiti ekipu koja je rasuta po svijetu, koja je u nekom potpuno drugom životnom filmu i koja je davno prestala da živi slavu nekadašnje Audicije.

 

HAYAT TV: AUDICIJA – najava emisije za 04 10 2017

HAYAT TV – SVA PRAVA ZADRŽANA – – REUPLOAD ZABRANJEN – info +387(0)33 580 882 marketing: +387(0) 33 580 900 Jošanicka 55, Vogošca, 71320, [email protected] PORTAL: www.hayat.ba WEB TV (13 kanala) GLEDAJ Hayat: https://goo.gl/B1TIl1 VIDEOTEKA HAYAT PLAY (VOD): https://goo.gl/oLMfhD APLIKACIJA ANDROID: https://goo.gl/PX6Cqd APLIKACIJA iOS: https://goo.gl/PvrDzj Lajkajte HAYAT.BA: https://www.facebook.com/HayatTVBIH Lajkajte Hayatovce: https://www.facebook.com/Hayatovci Lajkajte ZMBT: https://www.facebook.com/zmbtofficial Lajkajte PRIČA SE: https://www.facebook.com/pricase.ba Pratite Hayat TV na TWITTERU: https://twitter.com/HayatTVBIH Pratite Hayat TV na INSTAGRAMU: https://instagram.com/hayattvbih/

 

Adnan Mundžić, producent Stage Prodaction, došao je na ideju da okupi ekipu Audicije, da ih uslovno rečeno „nagovori“ na ponovni zajednički projekat. Nije bilo jednostavno, pojedinačni pregovori su trajali skoro godinu dana, ali uspjeli su. „Audicija“ sutra, premijerom u Sarajevu, otvara vrata svjetske turneje i to sa tri prodate Skenderije što se nije desilo nikada do sada.

Večeras Hayat TV ima ekskluzivno pravo da jedini zaviri u Skenderiju na generalnu probu, da provjerimo kako teku posljednje pripreme i koliko su glumci spremni za sutrašnju premijeru.

 

Izvor: HAYAT.ba

Bosna i Hercegovina:

Crna Gora:

Hrvatska:

Region:

Srbija:

Svet:

Uncategorized: