Loading
GSS Media

Vesti

„Lavfest“, lekcija za svetske festivale

Od 3. do 5. avgusta festival ljubavi je u Vrnjačkoj Banji posetilo više od 100.000 ljudi iz celog sveta, a Srbija je dobila muzički događaj svetskih razmera.

 

 

Tokom tri dana festival su posetili mladi iz više od 36 zemalja, a na čak pet bina ove godine popelo se više od 200 izvođača.

Najveće iznenađenje festivala bilo je predstavljanje nove bine „99“ i specifičnog koncepta koji ljudima pruža potpuno novo festivalsko iskustvo, dok su scenografija, kao i uređenje čitave lokacije zasenili sva prethodna izdanja „Lavfesta“.

Svetske zvezde oduševljene festivalom ljubavi

Trenutno najtraženije svetske zvezde među kojima su Maseo Pleks, Lusijano, Loko Dajs, Matador, Karl Krejg, Mal Grab i mnogi drugi potpuno su očarani lokacijom, kao i činjenicom da tako malo mesto, kao što je Vrnjačka Banja, ima poseban značaj na svetskoj festivalskoj mapi.

Tako je Mal Grab odlučio da svoj boravak produži za još jedan dan i uživa na festivalu, dok je većina izvođača sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama podelila scenografiju festivala i prelepe prizore publike ispred njih.

Zvezda poslednje festivalske noći bio je Maseo Pleks, koji je publiku zagrejao za sada već tradicionalno zatvaranje zvaničnog programa uz Marka Milosavljevića i Dejana Milićevića.

Poslednja festivalska noć na Džek lajv bini prošla je u znaku pank muzike, a obeležili su je nastupi grupa „Popečitelji“ i „KBO!“ i legendarni „Goblini“.

Još najmanje dva događaja do kraja godine

Nedavnim lansiranjem nove aplikacije, „Lavfest“ ne samo da je iznenadio korisnike specijalnim pogodnostima, već i najavio čak dva velika muzička događaja do kraja godine u prestonici.

Već 7. oktobra u beogradski „Hangar“ stižu Kris Libing i di-džej Dip, dok će u novembru biti održano drugo izdanje „Lavfest ekspirijensa“, a sa Simfonijskim orkestrom RTS-a nastupiće legendarni Derik Mej, kao i popularni i talentovani pijanista Frančesko Tristano.

 

Izvor: RTS.rs

Bosna i Hercegovina:

Crna Gora:

Hrvatska:

Region:

Srbija:

Svet:

Uncategorized: