Loading
GSS Media

Vesti

Taksi sa BG tablama blokirao Prištinu, vlasnik u Gračanici

Priština – Kosovska policija nije pronašla ništa sumnjivo u vozilu beogradskih tablica zaplenjenom ispred hotela Grand u centru Prištine, navode iz iz kosovske policije.

Pristina

 

Prištinski mediji navode da je policija odnela automobil sa parkinga radi provere i zbog prijavljene sumnje da je auto napušten. Vozilo beogradskih tablica je preneto dalje od hotela, a saobraćaj centralnim ulicama Prištine bio je blokiran nekoliko sati.

 

Kosovski mediji pišu da je auto beogradski taksi, a na njemu su istaknute reklame, broj telefona i drugi napisi. Međutim, oni tvrde da se po tablicama vidi da ovo vozilo nije zvanično vozilo taksi firme, jer na tablicama nema oznaku “tx” koju imaju sva registrovana vozila taksi firmi iz Beograda. Ispostavilo se da je vlasnik vozila bio u Gračanici. Parkirao je vozilo ispred “Granda” i sa lokalnim sveštenikom na otišao na versku službu u manastir Gračanica. Policijski zvaničnik Redžep Sijarina izjavio je da je u automobilu pronađen mobilni telefon vlasnika i određena količina dinara.

 

Policija je kontaktirala brata vlasnika automobila koji je u policijskoj stanici u Prištini i daje izjavu. Zaplenjeno vozilo je marke “opel astra”, sa uočljivim oznakama da se radi o taksi službi sa brojevima mobilnih operatera u centralnoj Srbiji, prenosi RTS.

 

Izvor: RTS, Tanjug

Bosna i Hercegovina:

Crna Gora:

Hrvatska:

Region:

Srbija:

Svet:

Uncategorized: