Loading
GSS Media

Televizija

Smart TV aplikacije

Nove tehnologije nude nam mogućnosti o kojima smo mogli samo da sanjamo pre nekoliko godina. Postojanje Smart TV-a gledaoce je smestilo u novu dimenziju korišćenja i gledanja televizije. Naime, od kada su se na tržištu pojavili moderni smart televizori ljubitelji TV-a mogu pratiti omiljeni program putem aplikacija. Kako je GSS Media kompanija koja ide u korak s vremenom, a svojim korisnicima želi da pruži iskustvo korišćenja najnovijih tehnologija osmišljena je GSS Media aplikacija za televizore. Smart televizori predstavljaju novu generaciju, koja pored standardnog prijema TV kanala koji se emituju u vašoj zemlji pruža mogućnost da se preko interneta umrežite na društvenim mrežama, surfujete internetom, a kao jednu od opcija imate i mogućnost korišćenja naših usluga. Bez dodatnih troškova i kupovine Set Top Box-a, uz pomoć ovih televizora, jedostavno i lako koristite GSS Media App i gledajte vaše omiljene TV kanale iz domovine.

Uz GSS Mediju uvek ćete biti u prilici da koristite najsavremenije trendove.

  • Veliki broj EX-YU i inostranih TV kanala
  • HD TV kanali
  • Jednostvna instalacija
  • User friendly interfejs
  • Mogućnost gledanja TV kanala u realnom i odloženom vremenu do 7 dana unazad
  • Video klub sa velikim brojem filmova domaće produkcije
  • Veliki broj Radio stanica iz regiona

SAMSUNG SMART APLIKACIJA

GSS Media APP je dostupna na Samsung Smart televizorima. Potrebno je da je pronađete na Samsung Store-u i instalirate. Pre samog početka, proveriti da li je televizor povezan na internet i da li je na njemu odrađen Update na poslednju verziju sistemskog software-a.

U SMASUNG APP STORE-u potražite našu aplikaciju GSS Media IPTV . Kada preuzmete aplikaciju pojaviće vam se ikonica sa GSS MEDIA aplikacijom. U nastavku pogledajte uputstvo kako da instalirate našu aplikaciju.

1. Pritisnite dugme SMART HUB na Vašem daljinskom upravljaču. Izaberite Apps ikonicu.

2. U delu za pretragu ukucajte GSS MEDIA a zatim kliknite na ikonicu GSS Media ikonicu.

3. Izaberite opciju DOWNLOAD. Ovom opcijom aplikacija će biti preuzeta i instalirana na vaš uređaj.

3. Izaberite opciju INSTALL. Ovom opcijom aplikacija će biti preuzeta i instalirana na vaš uređaj.

4. Po završetku instalacije i startovanja aplikacije prvi put, pojaviće vam se strana za prijavljivanje. Ukoliko ste korisnik koji ima aktivnu pretplatu, molimo unesite podatke koje ste dobili prilikom online plaćanja. Ukoliko ste platili preko bankovnog računa, pozovite Call Centar za pomoć. Ukoliko ste nov korisnik prijavite se za Probni period.