Loading
GSS Media

Često postavljana pitanja

Čime se bavi kompanija GSS Media?

Mi smo firma koja se bavi distribucijom medijskog sardžaja, poput televizije, radija i interneta. Koristeći najsavremeniju opremu trudimo se da zadovoljimo sve vaše potrebe za multimedijalnim sadržajem. Ovim poslom se bavimo dugi niz godina i imamo korisnike na svim kontinentima. Broj korisnika koji svakodnevno koristi naše usluge povećava se iz dana u dan, a nadamo se da ćete i vi uskoro biti jedan od njih.


Na kojim principima radi GSS OTT usluga koji GSS Media nudi?

Da biste posedovali neki od naših OTT usluga neophodno je da imate internet konekciju. Potom možete pozvati ili online naručiti naše usluge i u rekordom roku ćete dobiti sve potrebne uređaje za povezivanje i uspostavljanje televizije putem interneta.


Kako mogu da naručim GSS Media IP Box?

GSS Media OTT Set Top Box se naručuje veoma jednostavno. Kontaktirajte nas e-mail-om, putem skype-a ili pozovite neki od brojeva telefona koji se nalaze na našoj stranici Kontakt i naše ljubazno osoblje će prikupiti Vaše podatke i poslati vam uređaj na vašu kućnu adresu.


Koliko dana nakon uplate dobijam GSS Media IP BOX?

Nakon naručivanja GSS OTT Box-a putem našeg sajta ili Call Centra u roku od 15 dana oprema će biti isporučena na vašu kućnu adresu. Druga opcija jeste da dođete direktno u naše prodajne objekte ili da se javite vašem lokalnom distributeru.


Ako se oprema pokvari kako mogu da je zamenim?

Ukoliko dođe do problema sa opremom pozovite našu tehničku podršku, a mi ćemo otkloniti problem što pre. Ukoliko je problem nastao fizičkim oštećenjem oprema Vam neće biti zamenjena, ali sve ostale nedostatke otklanjamo u najkraćem roku ili datu opremu menjamo.


Kako mogu koristiti vaše usluge na Smart uređajima?

GSS Media OTT usluga se naručuje jednostavno i lako. Ukoliko posedujete Smart televizore, možete naše usluge pratiti bez dodatnih uređaja i troškova OTT Set Top Box-a. Potrebno je pozvati Call centar i od kolega ćete dobiti potrebne informacije kako da preuzmete i instalirate neophodan software na vaš Smart TV, IPhone ili Android telefon ili tablet.


Gde mogu da pogledam ponudu kanala?

Svim potencijalnim korisnicima GSS Media pruža mogućnost da potpuno besplatno isprobaju kompletnu uslugu 7 dana, pre nego što se odluče za kupovinu željenog paketa.


Kako mogu koristiti vaš internet i u kojim zemljama?

Kompanija GSS Media nudi pristup internetu po povoljnim cenama. Aktivacija usluge neograničenog internet pristupa je besplatna u promotivnom periodu, dok se instalacioni troškovi naplaćuju. Ova usluga je dostupna na teritoriji republike Austrije i Nemačke, u gradovima Beč, Grac, Linc, Salzburg, Voralerberg, Insbruck, Minhen, Frankfurt, Berlin. Cene usluga možete pronaći na strani Internet.


Da li se TV program emituje uživo?

Sve kanale koje distribuira GSS Media se emituju uživo. Prako naše platforme možete gledati kanale u realnom vremenu. GSS Media je svojim korisnicima omogućila i odloženo praćenje sadržaja do 7 dana unazad.