Video klub

VIDEO KLUB

Usluga video klub je deo našeg servisa koja na zahtev korisnika omogućava iznajmljivanje, odnosno naručivanje i prijem filmskog sadržaja u ograničenom vremenskom periodu koji iznosi 24 sata nakon naručivanja sadržaja. Sadržaj se ne emituje u realnom vremenu i nalazi se na VoD serverima. Svi naši korisnici u okviru GSS IP BOX-a imaju mogućnost da koriste veoma koristan servis naručivanja filmova, odnosno video on demand. Video klub nastao je iz potreba naših klijenata da u svakom trenutku mogu pogledati dobar film po njihovom ukusu.

U svakom trenutku na raspolaganju su vam 300 najboljih naslova koje bez dodatne novčane nadoknade možete pogledati u našem video klubu. Dobar domaći film teško ćete pronaći na nekom nemačkom ili američkom kanalu, zato smo mi tu kad god se uželite kvalitetnog domaćeg filma. GSS Media vam nudi ovaj veoma koristan servis preko kog imate mogućnost da u svakom trenutku pogledate filmove koje volite. Svaki od ponuđenih filmova ima kratak opis, ime reditelja i glavnih glumaca, link i trenutnu ocenu na IMDB-u , trajanje filma, kao i trejler.

Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.