PREPORUČUJEMO

TRI BOJE ZVUKA

Termin emitovanja:
RTS - Ćetvrtak u 21:55h

TRI BOJE ZVUKA

Dobar zvuk daleko se čuje! U novoj emisiji "Tri boje zvuka" očekuje vas rok, pop i irski folk. Zvuk ovog četvrtka obojiće: Ju grupa, Saša Vasić i "Irish Stew of Sindidun"!

Lep jubilej, "četrdeset pet godina čistog rokenrola", Ju grupa je rešila da obeleži radom na dvanaestom studijskom albumu. U emisiji "Tri boje zvuka" najdugovečnija grupa na domaćoj rok sceni premijerno će izvesti nove pesme na kojima su vredno radili proteklih meseci. Posebno iznenađenje za sve ljubitelje prepoznatljivog zvuka Ju grupe biće i pesma "Žao mi je što nisam tvoj", u kojoj Žika Jelić svira slajd gitaru.Kao pevač i autor, Saša Vasić više od dvadeset godina neguje kvalitetnu pop muziku koja sve vreme uspešno pronalazi put do slušalaca. Bilo da je reč o festivalima ili koncertima, njegovi nastupi uvek nailaze na dobar prijem kod publike. U emisiji "Tri boje zvuka" izvešće neke od hitova koji su obeležili njegovu dosadašnju karijeru.Mlade i harizmatične muzičare benda "Irish Stew of Sindidun" još 2003. godine spojila je ljubav prema melodičnoj irskoj folk muzici. Iako su u početku svirali obrade irskih tradicionala i pesme "Pogues"- a, vremenom su počeli da istražuju lični muzički izraz. Danas iza sebe imaju tri studijska albuma i veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu.U ovoj emisiji podsetićemo se kultnih televizijskih muzičkih emisija Radio-televizije Beograd, koje su pratile rokenrol scenu od sedamdesetih godina prošlog veka. Čućemo i priču o aktuelnom albumu grupe "Simply Red", koja ove godine takođe obeležava jubilej - "samo" trideset godina od formiranja grupe.Voditelj: Bojan Perić.
Reditelj: Petar Stanojlović.
Urednik emisije: Jelena Vlahović.


Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.