Televizija

TELEVIZIJA

Ukoliko želite da budete u toku i pratite sva sportska, politička i društvena dešavanja iz vaše zemlje onda je GSS IPTV BOX pravi paket za vas. Lakom instalacijom, bez skupih uređaja i održavanja moći ćete da pratite televiziju uživo. Naš IP paket skupio je sve najbolje kanale iz regiona bivše Jugoslavije time vam pružajući potpuni ugođaj. GSS Media svojim korisnicima nudi preko 200 televizijskih kanala, od toga je preko 150 kanala sa prostora bivše Jugoslavije, a ostalih 50 kanala su inostrani kanali.

Informacija je u današnjem modernom svetu prednost, ne dopustite sebi da ne znate šta se događa u domovini i regionu. Zato pratite televiziju uživo i odlučite se za neku od naših usluga. IPTV koju vam GSS Media danas nudi je dostupna na Set Top Box-u, na Samsung Smart uređajima kao i od nedavno na računarima, tabletima i smart telefonima. Televizija preko Internetu je nov koncept gledanja televizije koji ljubiteljima medija nudi visok kvalitet slike, mnoštvo programa i dodantnih pogodnosti poput TV vodiča ili naručivanja filmova.

Korisnici GSS Medije biće u prilici da prate mnoštvo zanimljivih kanala. Prvenstveno želimo da istaknemo paket Pinkovih kanala koji predstavljaju grupu televizijskih programa koji pružaju tematske kanale poput filmskih, serijskih, dečijih, muzičkih, modnih i edukativnih. Pored paketa Pinkovih kanala GSS Media vam nudi paket BN TV kanala kao i ekskluzivno paket HAYAT TV kanala.

 

Catch Up
Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.