PREPORUČUJEMO

STIŽU DOLARI

Termin emitovanja:
RTS - Radnim danom u 20.15h

STIŽU DOLARI

Serija Siniše Pavića "Stižu dolari" u produkciji Radio-televizije Srbije i "Komune", počeće da se reprizira na Prvom programu RTS-a, od utorka 26. jula.Tema serije je novac, ali ne u bukvalnom smislu potrage za novcem, nego u činjenici da su potrošeni svi mitovi, ideje i ideologije, osim mita o velikom novcu.

Zaplet serije je povratak iz Amerike ujka Gorčila (Aleksandar Berček), koji je davno, u potrazi za srećom i bogatstvom, napustio svoj zavičaj.

Ujakov povratak uzburka duhove u samoj porodici, naročito dva sestrića, Predraga i Nenada, ali i mnogo šire.Igraju: Aleksandar Berček, Branko Cvejić, Milenko Zablaćanski, Nela Mihailović, Dragan Jovanović, Petar Kralj, Mirjana Karanović, Danilo Lazović, Radmila Tomović, Dubravka Kovjanić, Ivan Bosiljčić, Tijana Mladenović, Nikola Simić, Radmila Živković, Mihailo Janketić, Ljiljana Dragutinović, Radivoje Bukvić i drugi.

Scenario: Siniša Pavić
Scenograf: Zorica Čobanović
Kostimograf: Emilija Kovačević
Muzika: Dragoljub Ilić
Direktor fotografije: Miloš Spasojević
Montažer: Lana Vukobratović
Direktor serije: Zoran Janković
Izvršni producent: Maksa Ćatović
Urednici serije: Slobodan Terzić i Aleksandar Avramović
Reditelj: Mihailo Vukobratović


Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.