Radio

RADIO

GSS Media vam pruža mogućnost da slušate radio stanice iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Makedonije kao i domaće radio stanice iz dijaspore koje emituju svoj radio program uživo putem interneta. Radio je u današnjem vremenu čini se zapostavljen medij, ipak on pruža mnoštvo prednosti. Ako živite u dijaspori i uželeli ste se muzike svog zavičaja samo jednim klikom možete uključiti radio iz vaše zemlje i slušati vama dragu muziku. U okviru GSS IPTV BOX-a imaćete mogućnost da pored svetskih radio stanica izaberete i radio stanice iz regiona i vaše zemlje. Radio, kao jedan od najbržih medija, pored muzike pružiće vam i najnovije informacije iz zemlje i sveta, tako ćete uz omiljene pesme znati i najnovije informacije. Na ovaj način ostaćete u toku sa svetskim dešavanjima.

GSS Media svojim korisnicima nudi preko 350 radio stanicu. U našem GSS korisničkom meniju sve radio stanice su podeljene po državama iz kojih se emituju. Važno je napomenuti da se u okviru naše ponude nalaze radio stanice u okviru kojih je zastupljena raznovrsna muzika, dakle zastupljene su radio stanice svih muzičkih profila.

Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.