VESTI IZ SVETA

PREMINUO GEORGE MICHAEL

GEORGE MICHAEL 1963-2016

PREMINUO GEORGE MICHAEL

GLAZBENA legenda George Michael preminuo je u 53. godini, javlja BBC.
     Vijest o njegovoj smrti objavio je njegov publicist, otkrivši samo da je pjevač preminuo u svom domu. Kako pišu strani mediji, pronađen je mrtav u svom domu, a nema tragova nasilne smrti. Policija Thames Valleya izvijestila je da su hitne službe na njegovo imanje u Goringu u Oxfordshireu stigle oko 13:42 po lokalnom vremenu. Izvijestili su da nisu pronašli ništa sumnjivo u njegovom domu.
     "S velikom tugom obavještavamo javnost da je voljeni sin, brat i naš prijatelj George mirno preminuo u svom domu za Božić. Obitelj moli za privatnost u ovom teškom trenutku", stoji u izjavi glasnogovornika.
     Bivši pjevač grupe Wham tijekom karijere prodao je više od 100 milijuna ploča, a za sljedeću godinu najavljena je premijera dokumentarga o njegovom životu i karijeri.Rođen je kao Georgios Kyriacos Panayiotou u sjevernom Londonu, a karijeru je započeo kao član benda Wham! tijekom osamdesetih. S njim je u bendu bio njegov školski kolega Andrew Ridgeley, a nakon raspada benda Michael je izdao uspješne albume "Without Prejudice Vol. 1." i "Faith".
Ranije ovog mjeseca objavljeno je da Naughty Boy radi s Michaelom na novom albumu. Tijekom 2011. godine Michael je otkazao seriju koncerata zbog liječenja upale pluća, a nakon liječenja obožavateljima je ispred svog doma u Londonu rekao da je bilo upitno hoće li preživjeti. Liječnici su izveli traheotomiju kako bi mogao disati te je neko vrijeme proveo u komi.  

 

INDEX.HR / 26.12.2016.

________________________________________

Ova vest vam se dopada? Podelite je sa prijateljima

Ukoliko želite da postanete GSS MEDIA korisnik?

Pogledajte našu ponudu: http://www.gss-media.com/portal/cenovnik

Najbolja IPTV / ExYu televizije / GSS Media app

GSS MEDIA

Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.