NOVO U GSS-U

PAKET HAYAT KANALA

GSS MEDIA SA PONOSOM SVOJIM KORISNICIMA NUDI PAKETA HAYAT KANALA, JER JEDINO GSS MEDIA KORISNICI IMAJU MOGUĆNOST DA PRATE SVE POPULARNE KANALE HAYAT TELEVIZIJE.

PAKET HAYAT KANALA

Taj paket sastoji se od Hayat TV, Hayat Music i Hayat Folk programa. Jedini legalni legalni distributer ove televizije je GSS MEDIA Hayat TV osnovana je 1991. godine i neprekidno osvoja bosanskohercegovački medijski prostor pa je postala programski prepoznatljiva televizija. Ovakav status duguje sadržajno raznovrsnoj i izrazito zastupljenoj originalnoj produkciji. Hayat pripada grupi televizijskih kuća širokog programskog opredelenja, koje su orijentisane ka širem auditoriju, što se odražava u programima informativnog, zabavnog, muzičkog, sportskog, dokumentarnog, dečijeg, verskog i kulturalnog karaktera. Programski cilj Hayata je opstajanje u poziciji ozbiljne i odgovorne televizije koja ulaže stalne napore u pružanje adekvatnih, pravovremenih i izričito nezavisnih informacija primenom objektivnog novinarstva. Pored glavog kanala postoje i muzički kanali uz koju ćete uživati. GSS Media ima pravo ekskluzivno da prenosi. Hayat Music i Hayat Folk iako su dva muzička kanala iz iste medijske porodice potpuno su različiti. Hayat Music neguje moderan rok, pop, rap ritam. Hayat Music TV je specijalizovan muzički kanal koji emituje pažljivo odabrane najnovije domaće i strane muzičke spotove u 16:9 formatu slike. To znači da je TV signal ovog kanala prilagođen modernim generacijama televizora. Na Hayat Music-u nema narodne muzike i za to je zadužen drugi Hayatov program Hayat Folk Na ovom kanalu se emituje narodna muzika. Ovo je logičan slijed događaja, s obzirom na to da 70% najveće izdavačke kuće u BiH, Hayat Protuctiona čine izdanja narodne muzike kao što su Halid Bešlić, Hanka Paldum, Enes Begović, Elvira Rahić i mnogi drugi.

Hayat TV paket:
Hayat, Hayat Folk, Hayat Music, Hayat Plus.

Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.