NOVO U GSS-U

PAKET BN KANALA

GSS MEDIA JE VREDNO RADILA I REZULTAT TOGA JESTE EKSKLUZIVAN UGOVOR SA BN TKOMANIJOM KOJA POSEDUJE TRI ODLIČNA KANALA KOJA ĆETE VOLETI.

PAKET BN KANALA

Radio-televizija BN je jedna od prvih privatnih medijskih kuća u Bosni i Hercegovini koja je sa emitovanjem televizijskog programa počela još 1998. godine. Zahvaljujući aktuelnom i objektivnom izvještavanju, te praćenju potreba i interesovanja, gledaoci su u startu prepoznali kvalitet čime je ova kuća, za veoma kratak period, dobila posebnu ulogu u društvenom, kulturnom i političkom životu Bosne i Hercegovine. Napredujući u programskom i tehničkom smislu, 2004. godine BN TV počela je emitovanje satelitskog programa, tako da je signal Televizije BN postao dostupan gledaocima cele Evrope, Severne Amerike i Australije u čemu pomaže i signal kompanije GSS MEDIA. RTV BN ima zadatak da informiše, obrazuje i zabavi. Prema istraživanjima Agencije "Mareko Indeks Bosnia" koju koriste sve relevantne TV stanice u BiH, u 2011. godini BN televizija ostvarila je status najgledanije TV stanice sa sedištem u Republici Srpskoj, na teritoriji cele BiH što korisnici GSS Medije mogu i primetiti pitem našeg paketa. Kanal koji se nudi jeste zabavan i sigurno ćete uživati. BN TV ima vlastitu domaću produkciju, te nezavisan informativni program koji je zaštitni znak BN TV. Putem GSS Media na BN televitiji gledaćete široku paletu emisija koje stižu iz Informativne redakcije. "Dnevnik 2" već trinaest godina je najgledanija centralna informativna emisija. "Danas u Srpskoj" je postala jedna od najgledanijih informativnih emisija, u kojoj svaki radni dan možete pratiti pregled dnevnih događaja širom Republike Srpske. Iz Informativne redakcije BN televizije potekao je politički magazin "Crno na bijelo", informativno-politička emisija "Puls", te politički tok šou "Izazovi". BN Music televizija koncipirana je na emitovanju isključivo muzičkog sadržaja. Muzički programi koje vam nudimo su BN Music koji je deo ekskluzivnog televizijskig BN paketa čije legalno pravo prenošenja, mešu retkima, ima i GSS Media. BN Music je telezija koja promoviše folk muziku Balkana i prikazuje izdanja svoje BN Produkcije čiji su izvođači popularni muzičari sa prostora bivše Jugoslavije.

BN Paket:
Bn Music, BN SAT, BN

Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.