O NAMA

GSS Media - o nama

GSS Media je kompanija koja svojim korisnicima pruža mogućnost da gledaju najbolje TV kanale. Naš cilj jeste da svim ljudima u dijaspori sa prostora bivše Jugoslavije pružimo sve kanale iz njihove domovine. Na taj način želimo da izađemo u susret svima koji žele da budu informisani i prate dešavanja u svojoj domovini. Najbolje televizijske kanale iz Slovenije, Crne Gore , Hrvatske, BiH, Makedonije i Srbije smestili smo u naš GSS IPTV BOX. Pored TV kanala iz domovine, u okviru naših paketa, naravno bićete u mogućnosti da pratite i najbolje inostrane kanale. U okviru GSS IPTV BOX-a možete pratiti preko 180 EX-YU i stranih TV kanala.

GSS IPTV je usluga koja je bazirana na bilo kojoj vrsti Internet konekcije, a korisnicima osigurava NON STOP praćenje TV programa, radio kanala, video klub sa preko 500 naslova. Trenutno razvijamo nov vid usluge a to je IP telefonija, koja će vam omogućiti brzu, jeftinu i pouzdanu vezu sa domovinom. Radio stanice će vam omogućiti da slušate davno zaboravljenu muziku, ali i da čujete muzičke novitete sa prostora Balkana. Upravo ove usluge GSS-Media nudi svojim cenjenim korisnicima. Pored uobičajnih TV standarda GSS-Media je omogućila svojim korisnicima sliku visokog kvaliteta u HD formatu. Još jedna od sjajnih mogućnosti koje nudi GSS Media jeste Video klub u kom se nalazi preko 500 filmova. Ova usluga daje vam mogućnost da naručite i gledate preko 500 blokbastera domaće i inostrane kinematografije.

Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.