• НАЈСТАБИЛНИОТ ИПТВ

ЗА НАС

GSS медиуми е компанија која обезбедува способноста да се види најдобрите телевизиски канали. Нашата цел е дека сите луѓе во дијаспората во поранешна Југославија ги обезбеди сите канали од нивната татковина. Затоа сакаме да ги исполни секој кој сака да биде информиран и случувања монитор во својата татковина. Најдобрите телевизиски канали од Словенија, Црна Гора, Хрватска, Босна, Македонија и Србија, ќе стави во нашата GSS IPTV кутија. Во прилог на ТВ канали од дома како дел од нашата пакет, се разбира, вие ќе бидете во можност да го следат и на странските канали. Во рамките на GSS IPTV кутија може да ги надгледува повеќе од 180 локални, регионални и национални телевизии.

NOVO U GSS-U

ВРЕМЕТО

Vremenska prognoza

ПРЕПОРАЧУВАМЕ

ИМИТАЦИЈА НА ЖИВОТОТ

ИМИТАЦИЈА НА ЖИВОТОТ

ПОВЕЌЕ...
ЕДЕН НА ЕДЕН

ЕДЕН НА ЕДЕН

ПОВЕЌЕ...
ЗДРАВО МАКЕДОНИЈО

ЗДРАВО МАКЕДОНИЈО

ПОВЕЌЕ...
ЕВРО ПАНОРАМА

ЕВРО ПАНОРАМА

ПОВЕЌЕ...
ЗЕВЗЕК МАНИЈА

ЗЕВЗЕК МАНИЈА

ПОВЕЌЕ...
ЗАЈДИ, ЗАЈДИ

ЗАЈДИ, ЗАЈДИ

ПОВЕЌЕ...
ВЕЧЕР СО ВЕСНА

ВЕЧЕР СО ВЕСНА

ПОВЕЌЕ...
ДОМАЌИНЕ, ОЖЕНИ СЕ!

ДОМАЌИНЕ, ОЖЕНИ СЕ!

ПОВЕЌЕ...
Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.