PREPORUČUJEMO

IN MAGAZIN

Termin emitovanja:
NovaTV - Od ponedjeljka do petka u 17:25h

IN MAGAZIN

Među brojnim zabavnim formatima Nove TV jedan od dugovječnijih je upravo popularan IN magazin kojeg pratimo već šestu sezonu, a nastaje pod uredničkom palicom glavne urednice Ivane Mandić.

Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Reporteri i novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama.

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije svakodnevno Vas vode voditeljska lica; Mia Kovačić i Renata Končić Minea.

Osim Mie Kovačić i Renate Končić Minee i dugogodišnji novinar i nositelj brojnih popularnih rubrika IN magazina Dalibor Petko u novoj sezoni ulazi u studio emisije te će jednom tjedno ugostiti zanimljive goste u svom zabavno glazbenom showu ''Petkom s Petkom''. Petko će se petkom, u studiju IN magazina, družiti s poznatim osobama s domaće javne scene.

Gledatelji će u šestoj sezoni upoznati i ''Žene van domene'', tu je i nova rubrika ''Skrivena kamera'',''Makeover'', te neizostavne ''Jadrankine kućne čarolije''. Uskoro stiže i novi serijal zanimljivih intervjua s vrhunskim sportašima koje može napraviti jednako tako vrhunska sportašica i novinarka Doris Vrečko u svojoj rubrici ''Time out s Doris''.

IN magazin pratite od ponedjeljka do petka u 17.25 sati, a nedjeljom pratite IN magazin vikend u poslije podnevnom terminu.
Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.