PREPORUČUJEMO

GLAM BLAM

Termin emitovanja:
TV Hayat - Nedjeljom u 18:00

GLAM BLAM

Zašto "Glam Blam"? Pa možda da razmislite koji minut, ili vam za razmišljanje neće trebati ni minuta, budući da bi društveni i jet-seterski život mogli opisati upravo u dvije riječi: glamour i blamour...

Hiljadu puta smo postavili pitanje postoji li Glamour u Bosanaca i Hercegovaca? Naš zaključak je da postoji, ali uz Glamour, svakako da je neizostavan onaj drugi dio, tamna strana glamoura koju smo mi nazvali Blam. Svakako da je već odavno forma informativnog novinarstva postala nezanimljiva, današnju publiku interesuje apsolutno sve iza kulisa. Danas više nije vijest da se desio Fashion week, već ko je koga prevario, da li je manekenki ispala cica na pisti, da li je dobila honorar... Bitna "draž" tzv. Glamoura postala je preturanje po privatnim životima, trač, sex, lova, prenemaganja, paparazzi... Naslovi tipa "privatne nesreće i gafovi" postali su glavni prodavači novina, zbog kojih se trčalo na kioske, otvaralo teme na forumima i diskutovalo na kafama i u emisijama.

Urednica i voditeljica Mirza Vranj.

"Glam Blam" gledajte nedjeljom u 18:00 sati.

Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.