ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

1. Kako mogu da naručim GSS Media IP Box?
GSS Media IP Box se naručuje veoma jednostavno. Kontaktirajte nas mail-om na [email protected], putem skype-a ime: gss-media-iptv ili pozovite neki od brojeva telefona koji se nalaze na našoj stranici kontakt i naše ljubazno osoblje će prikupiti Vaše podatke i poslati vam sve neophodne uređaje na kućnu adresu.

2. Na kojim principima radi GSS IP BOX koji GSS Media nudi?
Da biste posedovali neki od naših IPTV paketa neophodno je da imate Internet konekciju. Potom možete pozvati ili online naručiti naš paket i u rekordom roku ćete dobiti sve potrebne uređaje za povezivanje i uspostavljanje televizije putem Interneta.

3. Čime se bavi kompanija GSS Media?
Mi smo firma koja se bavi distribucijom medijskog sardžaja, poput televizije i radija. Koristeći najsavremeniju opremu trudimo se da zadovoljimo sve vaše potrebe za multimedijalnim sadržajem. Ovim poslom se bavimo pet godina i imamo korisnike na svim kontinentima. Broj korisnika koji svakodnevno koristi naše usluge povećava se iz dana u dan, a nadamo se da ćete i vi uskoro biti jedan od njih.

4. Kako mogu da koristim GSS uslugu?
Nakon naručivanja GSS IP BOX-a dobićete GSS Set Top BOX uređaj koji ćete uz laku instalaciju moći da koristite na vašem televizoru.

5. Koje TV programe nudite i koji je njihov kvalitet?
Kvalitet usluge i slike koju GSS Media nudi moći ćete da proverite kod naših distributera ili pak korisnika koji imaju GSS IPTV uslugu. Uređaj koji prenosi sliku GSS Set Top Box deo je kvaliteta GSS Media sistema kojim ćete sigurno biti zadovoljni. Rezolucija videa koju dopremamo do krajnih korisnika je SD i HD rezolucije, naravno u zavisnosti u kom formatu videa sama TV stanica doprema signal.

6. Kako mogu koristiti GSS usluge na televiziji?
Lakom instalacijom naše GSS usluge možete koristiti na vašem TV uređaju bilo koje proizvodne marke. Posebno dizajniran GSS Media meni omogućiće vam lako rukovanje.

7. Da li mogu koristiti GSS uslige putem mobilnog telefona?
Ova usluga je trenutno u test fazi i još uvek je ne mogu koristiti svi korisnici. Nakon test faze veoma brzo ova usluga će biti dostupna svim GSS korisnicima.

8. Da li televizijske i radio programe mogu pratiti u realnom vremenu?
Sve naše usluge i TV i radio distribucija dešavaju se u realnom vremenu. Dakle, sve omiljene emisije i sportske programe gledaćete u Real time-u.

9. Ja živim u SAD-u i želim da gledam najnovije vesti iz svoje domovine. Kako to mogu da uradim s obzirom na vremenski razliku koja postoji?
Naša dijaspora je velika i ima nas na svim kontinentima, s obzirom na vremenske razlike između Balkana i ostalih delova sveta GSS Media nudi opciju odloženog gledanja televizijskog sadržaja.

10. Gde i kako da izvršim plaćanje?
Plaćanje možete izvršiti putem našeg sajta www.gss-media.com klikom na opciju kupovina ili direktno u generalnom predstavništu GSS Media-je u vašoj zemlji.

11. Koliko dana nakon uplate dobijam GSS Media IP BOX?
Nakon naručivanja GSS IP Box-a putem našeg sajta u roku od 15 dana oprema će biti isporučena na vašu kućnu adresu. Druga opcija jeste da dođete direktno u našu ekspozituru u kojoj odmah možete preuzeti vašu opremu.

12. Ako se oprema pokvari kako mogu da je zamenim?
Ukoliko dođe do problema sa opremom pozovite našu tehničku podršku, a mi ćemo otkloniti problem što pre. Ukoliko je problem nastao fizičkim oštećenjem oprema Vam neće biti zamenjena, ali sve ostale nedostatke otklanjamo u najkraćem roku ili datu opremu menjamo.

Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.