CATCH UP

Niste stigli da pogledate bitnu utakmicu ili ste je pogledali ali želite opet da vidite odličan gol vašeg omiljenog tima? Propustili ste najbitniju epizodu serije koju pratite, a ne želite da čekate reprizu? Kasnite na početak odličnog filma? Ako ste korisnik GSS Media paketa ništa nije problem!

Mi nudimo Catch up koja vam omogućava besplatno gledanje televizijskih kanala sa zakašnjenjem od šest sati. Od sada ne morate da žurite, jer sve se prilagođava vašem vremenu i životu. Dakle, ova usluga dostupna je korisnicima GSS Media sedam dana nakon prvobitnog emitovanja TV programa.

Korišćenje ove usluge je besplatno i veoma jednostavno. Ulaskom u odeljak televizija u GSS Media meniju sa leve strane dobijate listu kanala. Kada odaberete željeni kanal jednostavim premotavanjam klikom na digme rewind << pronađite propuštenu televizijsku emisiju ili vama omiljeni program.

Back to top

Nakon izvršene uplate potrebno je da nam na e-mail [email protected], [email protected] ili [email protected] pošaljete Vaše podatke:

  1. Ime i prezime uplatioca / korisnika
  2. Adresu stanovanja (ulica, broj, grad, država)
  3. Kontakt telefon
  4. Online banking izveštaj, skeniranu uplatnicu ili fotografiju uplatnice sa obaveznom naznakom za.